COCKTAIL BAR PENTRU EVENIMENTE CLUJ

Exquisite Cocktails este firma de bar de bauturi pentru evenimente private si corporate din Cluj Napoca care va pune la dispozitie urmatoarele pachete:

FULL BAR

Pachet Complet

Pachetele Full Bar va pun la dispozitie toata logistica necesara organizarii unui bar de bauturi si cocktailuri pentru evenimentul tau: paharele adecvate pentru fiecare bautura, toate ingrdientele necesare, barul mobil si barmani profesionisti.

PREFESIONALISM
RAPIDITATE
ONLY THE BEST
cocktail bar evenimente
bar mobile de bauturi
bar de cocktail evenimente
BARMANI PROFESIONISTI

BARMANI DE INCHIRIAT

Daca alegeti aceasta optiune, noi ne vom ocupa exclusiv de serviciul de bar iar dumneavoastra va trebui sa organizati restul - paharele, ingredientele (alcol, mixere, fructele, sucuri), paie de bauturi, servetele, gheata si barul. Optiune ideala pentru evenimente mai mici.

PROFESIONALISM
RAPIDITATE
ONLY THE BEST
INCHIRIAZA BARMANI
BARMANI PENTRU EVENIMENTE
BARMANI DE COCKTAIL
TEAM BUILDING

MIXOLOGY WORKSHOP

Oferim activitati de Team Building pentru companii care cauta sa ofere angajatilor un exercitiu mai putin obisnuit, distractiv, (cumva si) educational iar in acelasi timp sa se bucure si de un cocktail delicios. Invata sa gace cocktailurile tale favorite impreuna cu echipa Exquisite Cocktails.

INTERACTIV
DISTRACTIV
SATISFACTIE
ACTIVITATI TEAM BUILDING
DISTRACTIE MAXIMA
EVENIMENTE CORPORATE

ZONELE ACOPERITE

Exquisite Cocktails are sediul de firma in Cluj Napoca dar la cerere calatorim ori unde in tara. Muncim periodic la evenimente coorporate si evenimente private, nunti si multe altele in Bistrita, Oradea, Zalau, Baia Mare, Sibiu, Brasov si Bucuresti.

BARMANI PROFESIONISTI

Barmanii nostri de cocktail sunt printre cei mai buni, au ani de experienta in domeniu si sunt la curent cu ultimele noutati in materie de cocktailuri aflate in plin sezon! Rapiditatea, profesionalismul si zambetul larg cu care intampinam clientii la bar sunt 3 puncte forte care ne definesc.

INCHIRIERI ECHIPAMENTE

Oferim pentru inchiriere pahare de cocktail, pahare de sampanie, baruri mobile normale si luminate tip LED. Costurile de livrare sunt calculate in functie de locatia dumneavoastra, comanda minima de 100 pahare.

EXQUISITE COCKTAILS PE INSTAGRAM