CLUJ NAPOCA

Catering

Servicii de catering de lux oferite in Cluj Napoca si multe alte locatii din tara de Exquisite Catering, singura firma de catering cu adevarat de lux din Cluj cu bucatari pregatiti in scolile din strainatate. Exquisite Catering impreuna cu Exquisite Cocktails formeaza Exquisite Catering Group, firmo specializata in servicii de catering si servicii de bar de bauturi pentru evenimente private si corporate din judetul Cluj si restul tarii.

Suntem specialisti in servicii de catering la evenimente corporate, lansari de produse, prezentari de moda si petreceri mondene. Oferim aperitive servite de ospatari profesionisti, mancare tip bufer suedez si cocktailuri delicioase care o sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi. Pentru mai multe detalii va rugam vizitati pagina noastra aici – Exquisite Catering Cluj Napoca.

MAI MUTE DETALII

Exquisite Catering Cluj Napoca.

Evenimente private si corporate, nunti, petreceri de logodna, botezuri, expozitii si targuri de afaceri, lansari de produse si prezentari e moda - Exquisite Catering si Exquisite Cocktails sunt firmele de catering si bar mobil de cocktail din Cluj Napoca care vor contribui la succesul evenimentului tau.


SERVICII DE CATERING COMPLET IN CLUJ NAPOCA
FIRMA DE CATERING CLUJ 

Casutele cu * trebuiesc completate.