CLUJ

Team Building

Activitati de Team Building pentru evenimente corporate in Cluj Napoca, demonstratie de mixologie impreuna cu Exquisite Cocktails. Te vom invata cum sa faci cele mai delicioase cocktailuri sub “stricta” supraveghere instructorilor de la Exquisite. Ne vom distra impreuna, veti invata la ce folosesc fiecare piesa de echipament din trusa unui barman profesionist.

FA O REZERVARE

TEAM BUILDING CLUJ NAPOCA

00
INSTRUCTORI
0
COCKTAIL BARURI
0
ANI DE LA INFINTARE
00
EVENIMENTE IN 2016

Exquisite Cocktails Cluj Napoca- activitatea nostra de 7 ani in cifre. Avem 14 instructori profesionisti, colaboram cu 6 cocktail baruri in Cluj Napoca unde putem organiza clasa ori venim la tine la birou, avem 7 ani de continuitate si am organizat 87 de evenimente Team Building pentru companii in anul 2016.

team building cocktail demonstratie

DISTRACTIV

Clasele noastre sunt super distractive, o sa aveti oportunitatea sa luati un shaker in mana si sa va faceti bauturile singuri ca un profesionist.

LOCATIA

La un cocktail bar in oras ori la biroul firmei tale, fa o rezervare pentru un excercitiu de team building in Cluj Napoca cu echipa Exquisite astazi!

INSTRUCTORI

Lucram cu cativa dintre cei mai buni barmani de cocktail din Cluj Napoca, fiecare cu ani buni de experienta in domeniu si nerabdatori sa va impartaseasca secretele lor!

CATERING

Pentru activitati de team building la locatia dumneavoastra, partenerul nostru Exquisite Catering va sta la dispozitie cu servicii de catering!
PETRECERI CRACIUN
LOCURI LIMITATE

PETRECERI CRACIUN

60 RON/PERSOANA

Locurile pentru petrecerile de Craciun sunt limitate deja, daca te intereseaza sa faci o rezervare te sfatuim sa ne contactezi imediat.

FA O REZERVARE
Foarte limitate, trimite un email cu detaliile eveniumentului tau iar echipa Exquisite o sa te contacteze in max 24 de ore.
Majoritatea claselor noastre la barurile din oras sunt deja vandute, trimite data si numarul de participanti prin email si o sa incercam sa te ajutam.
Da, inca se mai poate. Pentru activitati de team building in Cluj Napoca la biroul clientilor nostri inca se mai primesc rezervari.
Doar de vointa :). Noi aducem restul - pahare, echipamentul necesar, gheata, toate ingrdientele si instructorii.
Durata medie a exercitiului este de aproximativ 90 de minute, vom avea nevoie de acces in cladire cu 45 minute inainte de a incepe activitatea ca sa putem pregati statiile de lucru.