CLUJ

Petreceri Burlaci

Exquisite Cocktails wa pune la dispozitie pachete de bar de cocktail pentru evenimente private acasa la clientii nostri. Petreceri de burlaci, petreceri de burlacite si de ce nu, petreceri de divort! Barmani si barmanite de cocktail – cei mai buni oameni din industrie pregatiti sa va ajute sa porniti petrecerea de burlacie cu stil.

Exquisite Cocktails este firma de bar de cocktail pentru evenimente din Cluj care dispune de logistica necesara de a transforma petrecerea ta in cheful anului. Petrecerea de Burlacie este o ocazie speciala iar echipa noastra de barmani si barmanite de cocktail vor avea grija ca invitatilor tai sa nu le lipseasca nimic!

FA O REZERVARE
Bar De Cocktail
Optiunea Full

Bar De Cocktail

Cluj Napoca

Optiunea Full Bar include toata logistica necesara, de la barul de cocktail mobil, la pahare, gheata, toate ingrdientele si un barman/barmanita de cocktail profesionist. Serviciu oferit de la sediul nostru central din Cluj napoca, la cerere calatorim oriunde in Romania.

Mai Multe detalii
Barmani Pro
Servicii de Bar

Barmani Pro

Cluj Napoca

Cu acest pachet va dam optiunea sa inchiriati doar barmanul ori barmanita de cocktail pentru o suma fixa iar dumneavoastra trebuie sa organizati toata logistica necesara pentru un bar de cocktail pentyru evenimente - pahare, bauturi, sucuri, fructe. gheata si un bar mobil.

MAI MULTE DETALII

Bar de Cocktail pentru evenimente Cluj.

Daca va propuneti sa organizati in Cluj Napoca un eveniment care sa se afle sub semnul rafinamentului si elegantei, Echipa Exquisite Cocktails va ofera servicii complete de bar de cocktail si bauturi pentru orice fel de evenimente. De la petreceri corporate, expozitii si lansari de moda si produse, la nunti, botezuri, zile de nastere, petreceri de burlacite si de burlaci.


COCKTAIL BAR PENTRU PETRECERI PRIVATE CLUJ
COCKTAIL BAR EVENIMENTE

cocktail bar pentru petreceri private