CLUJ

Team Building

Team Building – Mixology Work Shop. Invata sa faci cocktailuri impreuna cu colegii tai de munca, Exquisite Cocktails organizeaza evenimente de tip team building in Cluj, Oradea, Sibiu, Baia Mare, Brasov si Bucuresti. Evenimentele noastre de team building au devenit favoritele companiilor cu care colaboram, un workshop in Mixologie este super distractiv si in acelasi timp “educativ”!

Oferim workshpul in Mixologie la sediul clientilor nostri (birou/shop) ori la cele mai bune cocktail baruri din oras. Mixology WorkShop – team building la buget redus dar cu distractie maxima!

Rezerva Acum
WORKSHOP  LA BARUL NOSTRU

Organizam cursuri de Mixologie pentru Team Building in cateva din cele mai frumoase baruri si restaurante din Cluj. Putem si sa combinam worshopul cu o cina.

  90 minute workshop standard

  180 minute workshop & cina

FA O REZERVARE


Casutele cu * trebuiesc completate.

WORKSHOP LA LOCATIA CLIENTULUI

Oferim cursuri de barmani pentru team building la locatia clientilor nostri. Pentru o zi o sa mutam barul nostru de cockatil la tine la birou in Cluj, Oradea, Sibiu, Brasov, Bucuresti.

  Include tot echipamentul necesar si pahare

  Toate ingredientele necesare si gheata

MAI MULTE DETALII


COCKTAIL BAR PENTRU EVENIMENTE

Exquisite Cocktails Cluj ofera servicii de bar de cocktail pentru evenimente private si corporate, team building si expozitii. Daca aveti deja o activitate de team building stabilita, noi putem organiza un bar de cocktail pentru grupul dumneavoastra la finalul zilei.

Incheie ziua cu o petrecere de neuitat, cele mai bune cocktailuri servite de cei mai buni barmani din Cluj Napoca! Calatorim oriunde in tara, Exquisite Cocktails va ofera cele mai bune servicii de bar de cocktail pentru activitati gen Team Building in Cluj, Sibiu, Oradea, Baia Mare, Brasov, Bucuresti:

  Barmani de cocktail profesionisti

  Baruri de cocktail luminate LED

MAI MULTE DETALII

MIXOLOGIE

ACTIVITATI TEAM BUILDING

Organizam activitati de Team Building distractive in domeniul mixologiei pentru companiile romanesti care isi doresc echipe puternice! Programele Exquisite de team building sunt unice, cu echipa noastra o sa invatati cum se fac cocktailurile dumneavostra favorite intr-o atmosfera relaxanta si cu un element de competitie. The winner takes it all! Oferim serviciul la locatia clientilor ori la un cocktail bar in oras. Pentru detalii asteptam emailul dumneavostra si nu uitati sa mentionati cateva detalii - data evenimentului, daca doriti team building'ul la birou ori la un bar si numarul de participanti.

Rating
cursuri de barmani
exquisite cocktails
team building cluj