BAR DE COCKTAIL PENTRU EVENIMENTE CORPORATE

Bar de cocktail pentru evenimente in Cluj Napoca, Bistrita, Oradea, Sibiu puse la dispozitie de specialisti si servicii de bar indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate.

Ne dorim ca fiecare eveniment sa fie unic si sa il personalizam pentru dumneavoastra. Exquisite Cocktails va ofera cele mai bune cocktailuri servite de barmani profesionisti fie ca este vorba despre evenimente private sau corporate.

bar de cocktail evenimente corporate


BAR DE COCKTAIL PENTRU EXPOZITII

Exquisite Cocktails ofera servicii de bar mobil de inchiriat pentru expozanti si vizitatori companiilor care isi expun produsele la diferite expozitii, conferinte, seminare si targuri de afaceri.

Inchiriaza un Bar de Cocktail in Cluj de la Exquisite Cocktails, service de lux oferit in Cluj, Bistrita, Oradea, Sibiu, Brasov, Zalau, Satu Mare, Baia Mare, Bucuresti si multe alte locatii.

MAI MULTE DETALII

bar de cocktail la evenimente in Cluj


 

COCKTAIL BAR PENTRU EVENIMENTE

Servicii complete de bar de cocktail de inchiriat pentru organizarea evenimentelor de succes: evenimente private sau corporate. Servicii oferite la orice locatie din tara.

Exquisite Cocktails Cluj este firma specializata in evenimente corporate, expozitii si targuri de afaceri.

 

Da, fiecare pachet vine cu un bar mobil luminat tip LED cu 16 culori. Livrarea este gratuita in Cluj Napoca, o taxa suplimentara se va adauga pentru livrarea in afara orasului Cluj.
Nu punem limita la numarul de persoane, am organizat evenimente corporate cu 2000 de persoane pe seara.
Fa sfatuim sa faceti rezervarea cat puteti de repede deoarece resursele noastre sunt totusi limitate, cu cat mai mult notice cu atat mai bine.

cocktail bar pentru evenimente cluj